Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glace au Four

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att skära ned jordgubbarna och blanda upp med fruktos och ingefära. 2. Stansa ut 2 st tårtbottnar som passar den skålen ni ska lägga desserten i. 3. Vispa äggvita, citronsaft och strösockret i en bunke. 4. Tillsätt sedan florsockret och vispa över ett vattenbad tills smeten har en temperatur på 55-60 grader. 5. Lägg i spritspåse och låt svalna. 6. Lägg tårtbottnar först i skålen sen på med jordgubbar och glass. 7. Toppa med maräng och baka i ugnen på 200 grader i 3-4 min tills marängen har fått en fin brun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.