Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glace au four med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI- dessert! En superläcker efterrätt med färska hallon och vaniljglass. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina hallonen till hälften, om du använder djupfrysta.
  2. Vispa äggvitorna till hårt skum och tillsätt råsocker. Fortsätt att vispa till en fast marängsmet.
  3. Lägg de halvtinade hallonen i botten av en ugnsäker form. Lägg glassen över hallonen. Täck allt noga med marängsmet. Strö på mandel.
  4. Sätt in fatet i ugnen i 275° i 3 minuter tills marängen fått fin färg.
  5. Ta ut och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.