Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glace au four med hallon och blåbär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Tina bären. Varva müsli och bär i 4 ugnsfasta portionsformar eller 1 stor form. Vispa äggvitorna styva. Tillsätt lite socker under vispningen tills marängen tjocknar. Lägg iskall glass över bären. Täck allt med marängmassa. Grädda högst upp i ugnen 275°C tills marängen är gyllenbrun, ca 2-3 minuter. Servera omedelbart

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.