Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glace ou four

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg sockerkaksbotten på ett ugnssäkert fat. Lägg på de halvtinade hallonen.
  2. Vispa äggvitorna med sockret, som tillsätts i små doser under vispningen. Vitan skall bli fast i konsistensen!
  3. Skiva glassen i tjocka skivor och lägg den över hallonen.Till sist täcker du glassen med den vispade äggvitan. Var noga så att det blir helt tätt!
  4. Strö på den flagade mandeln och ställ in fatet i 250 gr ugnsvärme tills äggvitan har fått färg. Servera omedelbart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 11 oktober 2008

    Gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.