Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasnudelsallad med biff och grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna salladen i skålformade salladsblad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg nudlarna i en skål. Häll över kokande vatten så att det täcker. Låt stå ca 5 min eller tills nudlarna är al dente. Spola nudlarna med kallt vatten och lå dem rinna av i ett durkslag.
  2. Blanda ihop ingredienserna till såsen. Låt den stå ca 5 min. Sila.
  3. Förväll och strimla sockerärterna. Skala och strimla löken. Kärna ur och strimla pepparfrukten. Skär köttet i strimlor.
  4. Blanda nudlar, sockerärter, lök, pepparfrukt, kött och myntablad. Ringla över salladssåsen och blanda försiktigt. Strö över jordnötterna eller sesanfröna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.