Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna glass har jag komponerat själv. Om man tycker om glass med lite "mat" i så är detta något för dig.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden ganska hård. Vispa florsocker och äggulor tills smeten blir pösig. Blanda detta. Dela chokladkakorna, chasewnötterna, digestivekexen. Hacka och blanda i den vita chokladen. Blanda i kahlua och det starka neskaffet med varandra och blanda därefter allt och häll ner smeten i två gladpacklädda formar. Spritsa sirap över och blanda ner den med en kniv lite här och där. Fryses därefter. Låt tina en stund innan den serveras

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tina000 21 mars 2011

    Nu hoppas jag verkligen att det blir godkänt. Annars ger jag nog upp. Har bytt namn på receptet. Hälsningar Christina Wiman

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.