Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glass á la Tokyo

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Har inte provat denna glassdrink. Men den ser jättegod ut på bilden.

Ingredienser

Instruktioner

Kör kiwifrukterna i en matberedare så att det blir en slät sås. För att göra såsen ännu godare så kan man smaksätta med lite portvin. Lägg lite sås i botten på portionsglas. Skeda gräddglass och pistageglass och lägg ovanpå såsen och toppa med sås igen. Garnera med körsbär, kanderade blommor, strössel och en parasoll.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.