Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glass med körsbär och choklad

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Läskande gott! Till barn kan ev. byta ut den mörka chokladen mot ljus.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt glassen tina så den blir mjuk men inte rinnande. Skölj och kärna körsbären, hackade dem grovt. Blanda körsbärshack och socker, stänk hacket med körsbärslikör. Hacka chokladen grovt. Rör ner choklad och körsbärshack i den mjuka glassen.
  2. Frys glassen 1 timme eller mer. Servera i glas eller strutar.
  3. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.