Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glassfyllda apelsiner

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Dekorativt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av toppen på apelsinerna. Gröp ur dem med sked och vass kniv.
  2. Vispa samman ägggulor, florsocker och apelsinsaft i en skål. Vispa grädden fast och vänd ner smeten.
  3. Skär av apelsinerna lite i botten så att de står stadigt. Fyll apelsinerna med glasskräm. Frys apelsinerna minst fyra timmar.
  4. Ta fram apelsinerna en stund innan de ska serveras. Garnera gärna med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.