Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glassig tårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

god

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulorna riktigt pösigt med socker rör ned kesellan och kryddor vänd ner hårt vispad grädde vispa sist vitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner äggvitan i blandningen stöt kexen till smulor och strö hälften i en form med löstagbar kant ca 23 cm diam slå i glassmassan och jämna till ytan strö resten av kexen över frys i minst 8 timmar ta fram 10-15 minuter innan den ska serveras garnera med rikligt med druvor och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.