Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glassmarängsviss med chokladdoppade jordgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig sommardessert som gillas av både stora och små. Funkar lika bra med andra frukter och bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär kiwin i bitar. Smält chokladen på svag värme i vattenbad eller i mikrovågsugn.
  2. Doppa jordgubbarna i chokladen och låt dem stelna på smörpapper. Varva sedan jordgubbar, maränger, kiwiskivor och glass i en skål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.