Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasspaj på chokladbotten med Cointreauparfait

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Servera färska bär till. Jordgubbar, hallon, blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Mixa ihop degen och låt den vila en stund. Kavla ut den tunt i en pajform coh grädda ca 10 minuter. Tag ut pajen och låt den svalna.
  3. Parfaiten: Vispa gulor och socker mycket pösigt. Vispa grädden. Blanda ihop och tillsätt likören lite i taget. Fyll pajskalet och frys i ca 6 timmar eller över natten. Garnera med färska bär.
  4. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.