Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasspudding med bär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glass och bär alltid gott. Här är en variant med glass som pudding tillsammnans med bär.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulorna och florsockret riktigt pösigt. Tillsätt fruktskal och -saft. Vispa grädden och blanda den med äggsmeten. Fyll glasskrämen i en liten slät form med raka kanter och frys den ca 4 tim. Rör inte i glassen under frysningen. Mosa en knapp dl blåbär med strösockret. Vispa garneringsgrädden. Stjälp upp glassen på ett vackert fat. Blanda försiktigt grädden med blåbärsmoset och bred det med luftiga tag över glassen. Garnera "tårtan" med en krans av blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.