Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasstårta med pistage, lime och blåbär

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Skapa frestande ögonblick.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden lätt.
  2. Riv marsipanen grovt och limen fint, vänd ner i grädden.
  3. Vispa äggulor och florsocker tills det är vitt och pösigt. Vänd samman grädden och äggvispet.
  4. Strössla pistagenötter i botten på en tårtring och fyll upp med glassmeten.
  5. Frys i minst 6 timmar.
  6. Tag ut glasstårtan ur formen och dekorera med blåbär, vit choklad, citronmeliss och hel syltad lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.