Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasstårta med rabarber

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Glasstårta med frasig, söt botten och friskt inre. Tårtan passar för alla tillfällen och kan, vackert dekorerad, tronar på vilket festbord som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden i en bunke. Rör ner florsocker och kvarg.
  2. Lägg en marängbotten i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Bred på hälften av smeten, men inte ända ut i kanterna.
  3. Lägg på den andra botten och bred på resten av smeten.
  4. Låt stå i frys minst 5 tim. Ställ tårtan i kyl ca 30 min före servering. Hyvla chokladspån från chokladkakans sida. Garnera tårtan med chokladspån och rosenblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.