Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glaze till grillat kött

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En glaze som är god till alla sorters kött. Gör en rejäl laddning ha den stående i burk i kylen. Sätt över i en skål det du behöver/gång. Då minskar bakteriespridningen. Du kan även ta en del av denna glaze och använda den till att göra en vinsås på. Använd då det vin som du kommer att dricka till maten. Då är du garanterad att mat och vin gifter sig perfekt. ;o)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ingredienserna i 10 minuter. Glazen skall vara helt slät ( tar längre tid om du inte använder honung). Smaka av glazen tillsätt ev mera kryddor. Pensla glazen de sista minuterna köttet grillas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.