Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott recept som är urgammalt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Degen till glödhoppor bör man göra hemma och de kan också stekas i en vanlig stekpanna, men gräddas det på lagg eller lock utei skogen får du ett oslagbart och nygräddat bröd på plats.
  2. Blanda alla ingridienser till en deg. Vill du ta med degen ut kan du förpacka den i tex en träburk eller en tygpåse med plast på insidan. Dela degen i så stora bitar du vill ha brödet, platta ut dem riktigt tunnt och gräddai torr medelvarm panna. Att lägga en klock smör på nygräddade glödhoppor är supergott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaIrene 18 januari 2011

    Jättegoda, uppskattade av barnen o lätta att göra! jag hade i en gnutta matolja också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.