Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glödhoppor med äggröra

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En gotländsk specialitet har jag fått höra att det är. Passar mig utmärkt, som älskar lamm och som gillar äggröra mycket!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält en klick smör i en kastrull.
  2. Vispa ihop ägg och grädde.
  3. Slå i de hoprörda äggen och rör med en träsked över svag värme tills äggröran är klar. Krydda.
  4. Fräs kantarellerna med smör i en panna, krydda.
  5. Stek sist fårfiolen hastigt i brynt smör och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.