Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glödhoppor med dinkel

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Glödhoppor är tunnbröd som gräddas i en stekpanna. De är godast helt nygräddade!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda dinkelmjöl, salt och bakpulver i en bunke. Häll i olja och vatten och blanda tills degen är smidig. Dela degen i 8 små bollar och kavla ut dem på mjölat bakbord till tunna kakor.
  2. Bred smör på kakorna och grädda en i taget i en stekpanna med lite olja, ca 2 minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.