Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Nu när julen snart är här kan det bli gott med lite hemmagjord glögg! Har testat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt eventuellt kanel och pomeransskal i mindre bitar, krossa ingefäran. Koka alla kryddorna med vattnet under lock på svag värme ca 30 min. Häll upp i sil. Servera!
  2. Kryddorna ovan kan bytas mot ½ påse (á ca 20 g) glöggkryddor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • irko 13 november 2008

    Hejsan! Ska det verkligen inte vara något annat än vatten och kryddor? Ingen saft av nåt slag? m v h /norrbacka

  • bocuracao 30 december 2008

    Glöggen var god, men du måste väl ha glömt sockret och rödvinet? Bo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.