Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glögg - Chokladbollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Suveränt goda till jul!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda margarin och socker.
  2. Häll sedan i havregryn och kakao/oboy och vaniljsocker.
  3. Sedan häller man i glöggen och smakar av tills man tycker att det är bra.
  4. Kan behövas mera havregryn och kakao/oboy om man vill ha mera glöggsmak. Annars kan smeten bli för lös. Med oboy kan smeten bli ljusare.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 25 november 2008

    Glöggbollarna var jättegoda tycker jag,kommer jag att baka många gånger. Lena4

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.