Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glögg- och ostsnurror

 
  • Serverar: 16-18 portioner
  • Tid: 2 timmar 20 minuter
Skriv ut

Frasigt och gott! Gör rullarna och skiva dem i förväg. Grädda innan gästerna kommer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt russinen ligga i glöggen ett par timmar, gärna över natten.
  2. Skär osten i små bitar och hacka nötterna.
  3. Rulla ut smördegen. Strö över russin, ost och nötter. Rulla samman från långsidan och svep in i plastfolie. Låt rullen ligga i frysen en stund så går det lättare att skära den i skivor.
  4. Skär rullen i skivor och lägg dem på plåt med bakpapper. Grädda mitt i ugnen på 225° ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.