Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glögginkokta frukter

 
Glögginkokta frukter
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsigt värre

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp glöggen med apelsinsaften, apelsinskalet och honungen och låt det koka i 5 minuter. Skala och kärna ur päronen och dela dem i mindre klyftor. Lägg frukterna och päronen i glöggblandningen och låt det småsjuda i 15 minuter.
  2. Ställ det att kallna och servera frukten till julgröten eller som efterrätt med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.