Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggmanhattan

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Juldrink! Glöggen blir inte så söt och whiskyn inte så stark

Ingredienser

Instruktioner

Blanda whiskey, glögg och Angostura bitter med is i en shaker eller skål. Rör om så att drycken blir kall. Sila drinken i ett dry martini-glas. Garnera med röda cocktailbär, gärna på en avskalad grankvist som cocktailpinne.

Kommentarer (3)

  • eva23 16 januari 2016

    Vad är det för choklad som avses, och var kommer den in i receptet?

  • Mellanbellan 16 januari 2016

    Det ska vara Dufvenkrooks glögg med Choklad, men det rymdes väl inte på samma rad så det ser ut som att choklad kommer som en egen ingrediens.

  • eva23 16 januari 2016

    Okey, detta blir glöggen till nästa advent och jul, tackar så mycket!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.