Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggmuffins

 
Skriv ut

Vill man inte ha starkvinsglögg går det säkert lika bra med vilken glögg som helst. Men den spetsade är det lite mer sting i. Alkoholen försvinner när man gräddar muffinsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna och rör runt. Häll i margarin och glögg och blanda till en jämn smet. Blanda ner russin efter smak och klicka upp i formar eller muffinsplåt. Toppa med lite mandelsån.
  2. In i ugnen på 200°C ca 12-15 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.