Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggmys - äppelpizza med stilton och rosmarin

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tänd alla ljus och bjud hem vännerna på lätt-lagat glöggkalas med både salt och sött. Snabbt går det, vackra är de och goda blir de. De här små pizzorna gör succé på glöggkalaset! Näring per pizza 88 kcal 3 g fett, 2 g protein, 13 g kolhydrater..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Blanda pizzamixen enligt anvisning på paketet. Stansa ut små rundlar, ca 5 cm i diameter. Lägg på plåt med bakplåtspapper.
  2. Hyvla äpplen tunt med mandolin eller skär med kniv. Lägg en skiva på varje pizza. Skär osten smått och smula över. Lägg på en klick fikonmarmelad. Repa rosmarin och strössla på toppen. Grädda mitt i ugnen ca 15 min till fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.