Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggpaj

 
  • Serverar: 10-20 portioner
  • Tid: 1 minut
Skriv ut

Härlig, mäktig söt glöggpaj, perfekt till glöggfesten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tryck ut pajdegen och förgrädda pajskalet i 225 grader i ca 10 min. Grovhacka nötterna och vispa ägg, socker, sirap och kryddor till en jämn smet, tillsätt russin, nötter och mjöl.
  2. Häll i smeten i det förgräddade pajskalet. Sänk värmen till 200 grader. Grädda i 45-50 min eller tills den har stelnat. Lägg över bakplåtspapper, annars blir den lätt för mörk. Sikta florsocker över, Servera ljummen eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.