Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktosfri citronkaka

 
Skriv ut

Kakan mår bäst av att få svalna några minuter i formen innan den stjälps upp. Låt den sedan svalna under kakformen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en avlång form och bröa den med potatismjöl.
  2. Vispa äggvitorna till hårt skum i en skål, vispa socker och äggulor i en annan skål. droppa i citronsaften. Blanda potatismjöl och bakpulver. Vispa ihop vitorna och gulorna och tillsätt mjölblandningen.
  3. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.