Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktosfri jordgubbstårta

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Denna tårtan är super god och jätte lätt att göra. Givetvis kan man göra den med vanliga mejeri produkter med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna och socker hårt. vänd sedan ner Vårgårdariset.
  2. Bred ut på bakplåtspapper i en långpanna. grädda i mitten av ugnen i 150 grader i knappt en timme.
  3. Sjud försiktigt äggulor, socker, mjöl, och grädde till en fin slät kräm.
  4. Blanda sist ner vaniljsocker och smör i krämen.
  5. Ringla sedan krämen över tårtan, bred efter det ut grädden och dekorera sist med jordgubbarna.
  6. Tårtan kan med fördel göras helt klart dagen innan.
  7. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.