Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten- och laktosfri knäck

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 8 minuter
Skriv ut

Har fått ett barnbarn som inte tål något med gluten och laktos. Har experimenterat lite med mina gamla godisrecept och fick jättegoda knäck.

Ingredienser

Instruktioner

Koka margarin, grädde, socker och sirap i en hög skål som tål mikro på full effekt i ca 7-8 min. Gör prov i lite kallt vatten. Tiden kan variera, beroende på mikrons effekt. Tillsätt ev mandeln och häll i knäckformar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.