Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktosfria mellanmålsbullar

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

De här bullarna doftar sagolikt gott av kardemumma och går snabbt att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda mjölmix, bakpulver och socker i en skål. Vispa samman ägg och juice i en annan skål. Häll i oljan. Tillsätt äggblandningen och kardemumman i mjölblandningen. arbeta samman till en deg.
  3. Klicka ut degen i 15 muffinsformar, pensla med uppvispat ägg. strö pärlsocker över och grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.