Även allergiker ska kunna njuta av pizza.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tusen tack för ett toppen recept! Degen var så lättarbetad o min man tyckte den var jättegod. Alla mina glutenintoleranta vänner skall få detta.Tack, tack. Inga-Britt
hur många grader ska det vara i ugnen?? O.B.S!!!!!! : BROTTOM MED SVAR!!!!!
1 msk fiberhusk? Måste väl vara 1 tsk?!!
Mycket god pizzadeg med knaprig botten! Orkade inte kladda med två degar så jag gjorde bara en deg - den glutenfria. Mycket godare än den vanliga degen, tyckte vi som äter den andra i vanliga fall. Gräddade i 225 grader i 20 minuter. Detta recept kommer vi att göra hädanefter!