Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri ambrosiakaka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den här gillar min dotter och sambo.

Ingredienser

Instruktioner

Rör fett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om ordentligt. Rör ner mix blandad med bakpulver. Häll smeten i en smord bröad form 24 cm i diameter. Det går utmärkt att bröa med pofiber. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Glasyr: Rör ihop florsocker och vatten. Bred det över den avsvalnade kakan. Strö över syltade, hackade apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.