Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri banankaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En riktigt god glutenfri kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet.
  2. Vispa ihop ägg, vaniljsocker, strösocker och gräddfil. Blanda ner bananerna. Tillsätt mjölsorterna, bakpulvret och bikarbonaten. Sist det smälta margarinet.
  3. Smörj en avlång bakform och beströ den med pofiber.
  4. Grädda kakan i 175* tills provstickan är torr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.