Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri banankaka med choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En god och saftig kaka som är perfekt att baka när man har några bananer som har sett sina bästa dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en springform (ca 25 cm i diameter) och beströ den med kokos.
  2. Smält margarinet i en kastrull och låt det svalna litegrann. Vispa ägg och socker poröst. Mosa bananerna och blanda ner dem i smeten. Blanda mjölmix, bakpulver och vaniljsocker. Vänd ner blandningen i smeten. Vispa. Häll smöret i smeten och fortsätt att vispa. Hacka blockchokladen grovt och blanda ned i kaksmeten.
  3. Häll upp smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • crazycavylady 8 juli 2011

    Hur mkt socker ska det vara i?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.