Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri banoffee-paj

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En variant på den berömda pajen, jag har gjort den så den kan passa dem som är glutenintoleranta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en form (ca 23 cm i diameter). Ställ kallt i ca 30 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader, ca 15 minuter. Ta ut formen ur ugnen och lägg på hackad choklad.
  2. Koka ingredienserna till kolasåsen i ca 5 minuter på medelhög värme och låt den svalna något. Häll över i formen. Låt kallna helt.
  3. Mosa bananerna och bred över kolasåsen.
  4. Vispa grädden och bre över. Riv chokladen över. Ställ kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.