Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri chokladkaka med kaffesmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegod, som kladdkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker.
  2. Tillsätt smält smör och övriga ingredienser och blanda ihop till en smet. Häll smeten i en avlång bröd och sockerkaksform som är smord och bröad på insidan.
  3. Grädda lågt ner i ugnen i 175º i ca 20 min. Låt kakan kallna och servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jbson 7 april 2011

    Ett tips är att ströa formen med kokos...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.