Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri chokladkaka med kokosbotten

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En underbart god och nyttig rawfoodtårta med kokosbotten och krämig chokladfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Lägg cashewnötter i en mixer och mixa tills du får ett mjukt nötsmör. Det kan ta ett par minuter. Lägg i kokos och agavesirap och rör med en sked eller knåda med händerna tills du får en smidig deg. Tryck ner degen i en liten form. Jag använde en form som är 9 cm i diameter.
  2. Chokladfyllning: Lägg cashewnötterna i en mixer och mixa tills du får ett mjukt nötsmör. Det kan ta ett par minuter. Lägg i resten av ingredienserna och mixa väl. Häll ut chokladsmeten på kokosbotten och jämna ut. Låt stelna i kyl ett par timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.