En favoritkaka! En fullkomligt ljuvlig chokladkaka med ett täcke av krämig fudge.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret i en stor kastrull. Rör ner socker och ägg i det smälta smöret. Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål. Rör ner dem i kastrullen och arbeta massan slät. Bred ut smeten i en liten långpanna ca 25x30 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Låt kallna.
- Blanda alla ingredienser till fudgen utom smöret i en kastrull. Tänk på att bryta chokladen i mindre bitar. Koka upp och låt massan koka tills den tjocknar, ca 20-30 minuter. Ta av kastrullen från värmen och blanda ner det kalla smöret i bitar. Rör ordentligt tills allt blandat sig.
- Bred fudgen över kakan och ställ den kallt att stelna. Skär i rutor.
Publicerat den
22 september 2015
Liknande recept
Skriv kommentar