Den här kakan är så god att man nästan inte kan förstå att den är gjord av endast nyttiga ingredienser. Den är så underbart mjuk och len att den nästan smälter i munnen.
Instruktioner
- Botten:
Lägg alla ingredienser till botten i en mixer och pulsmixa tills smeten är nästan jämn och håller samman.
Pressa ned smeten i en form med löstagbara kanter. Formen jag använde var 18 cm med löstagbar kant.
- Fyllning:
Lägg cashewnötterna i en mixer och mixa tills du har ett mjukt, krämigt nötsmör. Det kan ta ett par minuter, men ge inte upp. Efter ett tag sipprar fetter ut ur nötterna och du får ett härligt nötsmör. Du kan behöva stanna och skrapa ner från sidorna ett par gånger.
Lägg i resten av ingredienserna till fyllningen och mixa tills det är helt slätt och krämigt.
Häll fyllningen på botten och ställ i kylen över natten eller ett par timmar.
Dekorera med finhackade pistagenötter eller kakao och ekologiska färska blommor.
Publicerat den
6 mars 2016
Liknande recept
Skriv kommentar