Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri honungslimpa med russin

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart god och saftig, ett mellanting mellan kaffebröd och matbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vattnet och smält honungen i det. Blanda mjölmix, havregryn, russin och bakpulver i en bunke. Tillsätt filmjölken och honungsvattnet. Häll smeten i en smord, bröad form på 1 ½ liter. Grädda i 175 C ca 50min.
  2. Stjälp upp limpan på en duk och vira in den att svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.