Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri kaka med pepparkakssmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett experiment som blev uppskattat fast jag bara bytte ut vetemjölet rakt av mot glutenfri mix.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och blanda sedan i alla torra ingredienser plus lingonsylten.
  2. Häll i smord och bröad sockerkaksform.
  3. Grädda i 175 grader i ca 40 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kicki8 7 mars 2020

    Var har du köpt formen? Med vänlig hälsning Kicki

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.