Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri kladdkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Även glutenallergiker har rätt att njuta av en god kladdkaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smöra en form med cirka 23 cm i diameter. Bröa med kokosflingor. Smält fettet. Vispa ägg och socker riktigt pösig.
  3. Blanda ner det avsvalnade fettet. Rör om. Blanda majsmjöl, kakao och vaniljsocker. Se till att kakaon är klumpfri. Rör ner mjölblandningen i kaksmeten.
  4. Häll smeten i formen och grädda i cirka 15 minuter, eller tills kakan precis har "stannat".
  5. Låt kakan svalna och stå kallt i minst två timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.