Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri köttfärslimpa med fetaost och paprika

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Receptet omgjort till glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda pofiber, potatismjöl och vatten i en bunke och låt det svälla ca 10 min. Lägg i färs, salt, ägg, ev. vitlök och kryddor och blanda väl. Lägg färsen i en ugnsform och forma till en knubbig limpa. Pensla den med 0,5 msk olja. Sätt in formen i mitten av ugnen 25 min. Blanda paprikabitarna med resten av oljan och det kryddgröna. Ta ut formen och lägg blandningen runt färsen. Stek den ytterligare ca 25 min. Lägg på osten när ca 5 minuter av tiden återstår. Serveras med ris, kokt potatis och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.