Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri morotssiktkaka

 
Skriv ut

Gott och lättabakat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv morötterna fint och blanda med salt och dra en stund.
  2. Lös upp jästen i 37 gr mjölk + smält margarin. Tillsätt fiberhusk och låt svälla några minuter. Rör i morötterna, keso, ägg, kryddor samt mjölmixen.
  3. Arbeta degen kraftigt i assistent ca10 min. Låt jäsa 30 min.
  4. Klicka ut degen på plåt till ca 4 brödkakor (ca 14 cm). Platta till, nagga, och jäs i 30 min. Grädda i 250 gr 8-10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.