Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri saffranskaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Passar bra i adventstider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut saffran med hett vatten. Vispa ägg och socker till luftig smet. Tillsätt saffranslösningen samt det flytande margarinet.
  2. Rör till sist ner glutenfri mix blandat med bakpulvret. Häll ner smeten i smord form bröad med glutenfritt ströbröd eller kokosflingor.
  3. Grädda i 175º ca 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.