Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri smörgåstårta med räkor och laxrosor

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Räkor, lax, pepparrot och lime, en riktig festtårta! Gör gärna smörgåstårtan dagen före festen så blir den ännu saftigare och godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka alla räkorna - men lämna några hela till garneringen.
  2. Blanda ingredienserna till fyllning 1. Smöra två av tårtbottnarna. Bred ut fyllningen på en av bottnarna. Lägg på nästa bottnen.
  3. Blanda ingredienserna till fyllning 2 och bred ut. Täck med den sista tårtbottnen.
  4. Blanda Philadelphiaost och créme fraiche och bred ut på tårtans topp och kanter. Riv gurkan och pressa ur all vätska och klappa in rivet runt om på tårtans kant. Gör rosor av laxen och garnera valfritt med garnerings ingredienserna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.