Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri snickerskaka

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Det här är en kaka som svävar någonstans i gränslandet mellan bakverk och godis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Töm burken med jordnötssmör i en kastrull och värm försiktigt . Rör ner socker, sirap och conflakes i jordnötssmöret och rör om. Värm lite till. Bred ut blandningen i en långpanna och låt kallna.
  2. Smält blockchokladen i vattenbad eller mikro och blanda ner den oljan. Bred chokladen över den kalla kakan och låt stelna.
  3. Skär upp rutor i önskad storlek. Om du har en pizzaslicer går den utmärkt att använda till att skära upp kakan. Göm kakfatet om rutorna inte ska ätas direkt, för det här en kaka som har strykande åtgång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.