Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria blåbärsscones

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

nyttiga, goda, glutenfria scones

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananen i en skål, kläck i äggen och vispa ihop. Rör ihop resterande torra ingredienser i en separat skål. Rör därefter ner det i skålen med bananblandningen. Rör nu ner de frysta blåbären och vänd om. Dela upp degen i ca 6 lika stora delar. Platta till med en gaffel och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.