Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria chocolate chip cookies

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Amerikanska klassiker som vi har lärt oss att älska. Här är en glutenfri variant som är både enkel att göra och enkel att göra slut på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll margarin, farin och socker i matberedaren och kör tills det bildas en grynig massa. Knäck i ägget. Blanda mjöl mixen med bakpulvret och häll blandningen i matberedarens skål. Häll i vaniljsocker och salt. Kör några varv till. Hacka blockchokladen grovt och lägg även den i matberedaren. Kör några varv till.
  2. Ta fram plåtar och täck dem med bakplåtspapper. Klicka med hjälp av teskedar ut smeten på plåtarna. Lägg inte kakorna för tätt, de flyter ut i ugnen. Grädda mitt i ugnen i ca 10 min. Låt kakorna svalna lite innan du med hjälp av osthyvel eller stekspade lyfter över dem till ett galler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cina12345 7 september 2011

    ska baka dem nu men ser inte hur många grader ugnen ska vara på..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.